Kennis maken?

Ik maak graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek! Ik nodig jullie graag uit bij mij thuis. Gezellig. Dan kan ik meteen wat voorbeelden van de fotoboeken laten zien en een mooie canvas of aluminium. Zoals eerder gezegd, ben ik dit jaar zelf getrouwd…wij hebben voor een favoriete foto op aluminium gekozen. Ik vertel er graag over!

Daarna wil ik graag ook wat meer over jullie weten. Op deze wijze merk je ook meteen of wij bij elkaar passen. Zeg maar of het klikt. Daarna bespreken we jullie dag in detail en jullie kunnen meer vertellen over jullie persoonlijke stijl en wensen ten aanzien van de bruidsfotografie. Daarnaast laat ik jullie enkele voorbeelden zien van mijn werk uit eerdere bruidsreportages. De gemaakte afspraken zetten we uiteraard ook op papier.

Pre-Wedding shoot
Het kan prettig zijn om voorafgaand aan je trouwdag ook vast kennis te maken met mij als fotograaf maar ook met de camera. Klinkt vreemd, maar je wilt natuurlijk straks super foto’s hebben en met deze Pre-Wedding shoot (oefening) kan je alvast zien hoe jullie reageren op de camera, hoe ik te werk ga etc.. Daarnaast is het ook nog eens leuk om te doen! Bovendien kan je de foto’s gebruiken voor het maken van een trouwkaart of bedankje. We kunnen dan naar de plaats gaan waar jullie op je bruiloft graag foto’s willen maken en zowel elkaar als de locatie wat beter leren kennen, maar ergens anders kan ook! De foto’s van de shoot krijgen jullie digitaal op hoge resolutie geleverd.

Verlovingsfeest of Hennafeest
In sommige culturen is het gebruikelijk voor de bruiloft een Dames feest te houden, het zogenaame Hennafeest. De Europese traditie kent het Verlovingsfeest. beiden een feest voorafgaande aan het huwelijk. Er wordt gedanst en gelachen, of ingetogen een high tea genuttigd. Hoe je het ook inkleed, ik kom graag deze belangrijke gebeurtenis voor je vastleggen.

Nabewerking en aflevering
Na de bruiloft maak ik zelf een selectie uit de fotoos en bewerk ze na (ik kijk ze na op contrast, kleur, scherpte en uitsnede en ik lever de foto’s aan in een mix van kleur en zwartwit). Afhankelijk van het gekozen pakket, ontvangen jullie dat aantal fotoos. Binnen 24 uur na jullie bruiloft ontvang je per mail 5 fotoos als preview. Jullie ontvangen alle fotoos binnen 2 weken na jullie bruiloft, op hoge kwaliteit geplaatst in een besloten webalbum. Dit webalbum is alleen toegankelijk voor diegenen die de link ernaartoe heeft. Dat bepaal je dus helemaal zelf. Iedereen met die link kan de fotoos bekijken maar ook gratis downloaden. Heb je een fotoboek er bij besteld? Of zit dat al in jullie gekozen pakket? Dan kies je zelf een aantal fotoos uit die je in het boek wilt hebben, ik ga daarmee aan de slag om er een prachtige herinnering van te maken.

Beschikbaar?
Willen jullie na het bekijken van mijn website weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag? Neem dan snel contact op! Je kunt het fomulier gebruiken op de contactpagina of stuur een mail naar info@paulilangbeinbruidsfotografie.nl

Privacywet AVG en fotografie
Privacy wet AVG:
Het maken, opslaan en leveren van de (portret)foto’s is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst met de geportretteerde. Daar heeft Pauli Langbein Bruidsfotografie, onderdeel van Fotoos voor alle Herinneringen geen aparte toestemming voor nodig. Voor het opnemen in de online portfolio bv op de facebooksite van Fotoos voor alle Herinneringen, danwel op een van de websites van Fotoos voor alle Herinneringen, dient apart toestemming gegeven te worden.